Problems with Google Classroom

Discussion in 'General Education' started by MsMar, May 14, 2019.

  1. MsMar

    MsMar Fanatic

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    2,771
    Likes Received:
    52

    May 14, 2019

    All day today, and one day last week, Google Classroom won't let me include any attachments. Even forms and documents that loaded fine a day ago now won't attach. The "post" button just stays gray and I can't attach anything. My school is low on paper and we've been encouraged to use digital as much as possible. I've made a test on a Google Form for my students to take on Thursday. Now I'm wondering if I'll even be able to post it. I put my question into the Google Help forum and am hoping to hear back. At least three other teachers at my school are having the same problem. It's also not working from my home computer.

    Anyone else having this issue? If it's not working by end of day tomorrow I'm going to have to change my test to paper, which will not only waste my time but waste paper. So frustrating!
     
  2.  
  3. Ima Teacher

    Ima Teacher Maven

    Joined:
    Oct 25, 2005
    Messages:
    5,329
    Likes Received:
    833

    May 14, 2019

    I just looked at mine. No option to add anything.
     
  4. jadorelafrance

    jadorelafrance Cohort

    Joined:
    Jul 10, 2015
    Messages:
    620
    Likes Received:
    255

    May 15, 2019

    I find that I cannot post an attachment if I don’t write anything in the subject/comment line. If you just want to post a document, you have to explain it/name it before it will let you click post. Maybe that’s the issue?
     
  5. MsMar

    MsMar Fanatic

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    2,771
    Likes Received:
    52

    May 15, 2019

    Nope, it has a name. Even documents that loaded fine a couple of days ago won't attach if I try it again. Thanks for the suggestion though.
     
  6. MsMar

    MsMar Fanatic

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    2,771
    Likes Received:
    52

    May 15, 2019

    Ah ha! Now I know what you mean - the post needs a title and then something can be attached. When I do that it works. Thanks!
     
  7. jadorelafrance

    jadorelafrance Cohort

    Joined:
    Jul 10, 2015
    Messages:
    620
    Likes Received:
    255

    May 15, 2019

    Yeah that’s what I meant! Sorry for the lack of clarity lol. Glad it works!
     

Share This Page

Members Online Now

  1. Ms.Holyoke,
  2. RainStorm,
  3. Preschool0929,
  4. TrademarkTer,
  5. bella84,
  6. ready2learn
Total: 410 (members: 9, guests: 373, robots: 28)
test